Preskocit navigáciu

Odborné zhromaždenie funkcionárov OS SR riadiacich oblasť prevádzky a opráv pozemnej výzbroje a techniky OS SR.


Odborné zhromaždenie funkcionárov OS SR riadiacich oblasť prevádzky a opráv pozemnej výzbroje a techniky  OS SR.

      Na základe Smernice o príprave OS SR vo výcvikovom roku 2013 sa v dňoch 25.6.2013 a 26.6.2013 v priestoroch Spoločného centra materiálového manažmentu Trenčín uskutočnilo odborné zhromaždenie funkcionárov OS SR riadiacich oblasť prevádzky a opráv pozemnej výzbroje a techniky OS SR. Odborného zhromaždenia sa zúčastnili funkcionári zodpovední za riadenie prevádzky a opráv z operačných veliteľstiev OS SR a PPÚZ GŠ OS SR. 
     Odborné zhromaždenie počas dvoch dní riadil Náčelník oddelenia prevádzky a opráv výzbroje a techniky SCMM GŠ OS SR major Ing. Peter DZUBÁK. Príslušníci oddelenia prevádzky a opráv, výzbroje a techniky prítomným funkcionárom prezentovali témy a postupy riadenia, vyhodnocovania prevádzky a opráv v OS SR. Legislatíva k prevádzke pozemnej výzbroji a techniky, nové možnosti aplikácie PRETECH, mimo - vojskové opravy pozemnej výzbroje a techniky – súčasný stav, vojsková opravárenská činnosť, jej riešenie v systéme SAP PM, sledovanie, vyhodnocovanie a prideľovanie hlásení a zákaziek na opravy v systéme SAP PM boli nosnými témami zhromaždenia. 
     Záverom major Ing. Peter DZUBÁK prítomným poďakoval za účasť na odbornom zhromaždení a zaželal im veľa pracovných úspechov pri riešení náročných úloh v oblasti prevádzky a opráv výzbroje a techniky OS SR.


Odborné zhromaždenie funkcionárov OS SR riadiacich oblasť prevádzky a opráv pozemnej výzbroje a techniky  OS SR. Odborné zhromaždenie funkcionárov OS SR riadiacich oblasť prevádzky a opráv pozemnej výzbroje a techniky  OS SR. Odborné zhromaždenie funkcionárov OS SR riadiacich oblasť prevádzky a opráv pozemnej výzbroje a techniky  OS SR.

Autor: majorka Ing. Mária Čučvarová - Dátum: 25.06.2013
Čítanosť: 12220
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share