Preskocit navigáciu

Porada veliteľa


Porada veliteľa V stredu 25. septembra 2019 vykonal zástupca veliteľa plukovník Peter Masár pracovnú poradu s veliteľmi zásobovacích základní a s náčelníkmi jednotlivých služieb v priestoroch Úradu logistického zabezpečenia Trenčín.
V úvode porady odovzdal plukovník Masár Pamätnú medailu k 75. výročiu SNP a skončenia 2. sv. vojny plukovníkovi Mariánovi FILIPOVI a podplukovníčke Tatiane NAGYOVEJ, podplukovníkovi Jurajovi SLUKOVI odovzdal medailu Ministra obrany SR III. stupňa ku Dňu víťazstva nad fašizmom a odznak náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky II. stupňa ku Dňu ozbrojených síl majorovi Jurajovi Pohorelcovi.
Pracovná porada pokračovala vyhodnotením splnenia úloh z predchádzajúceho obdobia, zámerom plnenia na nasledujúce obdobie a dokladom stavu čerpania decentrálnych finančných prostriedkov.
V poobedných hodinách v súlade s programom porady nasledovalo predstavenie VOČ 2021 s výhľadom do roku 2025 za účelom optimalizácie riadiacich procesov a vzájomných väzieb a dokladom plánu obstarávania zákaziek.


Porada veliteľa Porada veliteľa Porada veliteľa

Autor: Mgr. Zuzana Nachtmannová , Foto: nrtm. Jaroslav Novomestský - Dátum: 25.09.2019
Čítanosť: 8809
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share