Preskocit navigáciu

Návšteva príslušníkov NFIU na Úrade logistického zabezpečenia


Návšteva príslušníkov NFIU na Úrade logistického zabezpečenia

Dňa 21. februára 2017 navštívili príslušníci jednotky „NATO Force Integration Unit Slovakia“ (NFIU) Úrad logistického zabezpečenia Ozbrojených síl SR v rámci oboznamovania jednotlivých zložiek Ozbrojených síl s poslaním a úlohou NFIU.
Príslušníkov na pôde ÚLZ OS SR privítal Zástupca veliteľa podplukovník Martin Ržonca, ktorý predstavil poslanie úradu a jeho priamo podriadených zásobovacích základní za účasti náčelníkov služieb logistiky. 
Cieľom návštevy bolo zo strany veliteľa NFIU plukovníka Jozefa Zekuciu poskytnúť informácie o novovytvorenej jednotke, kde vo svojom brífingu prítomným priblížil úlohu NFIU, štruktúru a význam v systéme velenia. V závere vystúpenia predstavil možné oblasti spolupráce s ÚLZ a jeho priamo podriadenými útvarmi.

V závere pracovnej návštevy si veliteľ NFIU plukovník Zekucia a zástupca veliteľa ÚLZ podplukovník Ržonca odovzdali pamätné plakety.


Návšteva príslušníkov NFIU na Úrade logistického zabezpečeniaNávšteva príslušníkov NFIU na Úrade logistického zabezpečeniaNávšteva príslušníkov NFIU na Úrade logistického zabezpečenia

Autor: nrtm. Novomestský , Foto: nrtm. Novomestský - Dátum: 21.03.2017
Čítanosť: 3634
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share