Preskocit navigáciu

Ukončenie kariéry profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.


Ukončenie kariéry  profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.

     Zástupca veliteľa Úradu logistického zabezpečenia Ozbrojených síl Slovenskej republiky podplukovník Ing. Martin Ržonca sa v pondelok  30. januára 2017 rozlúčil s príslušníkmi ÚLZ OS SR s kpt. Ing. Mišíkom a rtn. Vankom.

     Po prečítaní priebehu služby v Ozbrojených silách SR odovzdal odchádzajúcim profesionálnym vojakom podplukovník Ing. Martin Ržonca „Pamätný odznak veliteľa Úradu logistického zabezpečenia OS SR.

     Na záver zástupca veliteľa ÚLZ OS SR  poďakoval odchádzajúcim PrV za prácu, ktorú vykonali v prospech Ozbrojených síl SR v oblasti logistiky a zaželal do budúcnosti  pevné  zdravia, šťastia a rodinnú pohodu v ich ďalšom živote.


Ukončenie kariéry  profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.Ukončenie kariéry  profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.Ukončenie kariéry  profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.Ukončenie kariéry  profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.Ukončenie kariéry  profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.Ukončenie kariéry  profesionálneho vojaka a prevelenie k inému útvaru.

Autor: mjr.Ing. Németh , Foto: mjr.Ing. Németh - Dátum: 30.01.2017
Čítanosť: 3418
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share