Preskocit navigáciu

Rozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCL


Rozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCL

  Veliteľ  Úradu logistického zabezpečenia OS SR (ÚLZ) plukovník Žarnovický sa dňa 30. októbra 2015 na zhromaždení ÚLZ OS SR  na základe personálnych rozkazov Ministra obrany Slovenskej republiky rozlúčil s ôsmimi príslušníkmi úradu, ktorí dňom 31. októbra 2015 boli odvolaní z doterajších funkcií a od 1.novembra 2015 sú vyčlenení na plnenie úloh v prospech Úradu centrálnej logistiky Ministerstva obrany Slovenskej republiky.  

     Veliteľ vo svojom príhovore vysoko ocenil  ich aktívny a zodpovedný prístup k  plneniu služobných úloh v ÚLZ a v prospech Ozbrojených síl SR. Na nových  funkciách im zaželal veľa úspechov a vyjadril presvedčenie o využití a aplikácii ich bohatých odborných vedomostí pri zastávaní nových pozícií. V závere zhromaždenia odovzdal ďakovné listy a malý upomienkový predmet na ÚLZ OS SR pplk. Jánovi Kováčikovi, mjr. Imrichovi Nagyovi, mjr. Marošovi Ondrejákovi, mjr. Ľubomírovi Feltovičovi, mjr. Jánovi Bráchovi, kpt. Mariánovi Baroníkovi, kpt. Jánovi Vlkovi, kpt. Mariánovi Ščurokovi.   


Rozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCLRozlúčka s príslušnikmi prevelenými na ÚCL

Autor: nrtm. Novomestský , Foto: nrtm.Novomestský - Dátum: 30.10.2015
Čítanosť: 5199
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share