Preskocit navigáciu

Zdokonažovacia príprava PrV vo VVP Turecký vrch


Zdokonažovacia príprava PrV vo VVP Turecký vrch Dňa 21. mája 2019 vykonali profesionálni vojaci Úradu logistického zabezpečenia (ÚLZ OS SR) zdokonažovaciu prípravu vo Vojenskom výcvikovom priestore Turecký vrch. Zdokonažovaciu prípravu riadil náčelník štábu ÚLZ OS SR podplukovník Jaroslav Janech za prítomnosti veliteža ÚLZ OS SR plukovníka Jozefa Ševčíka.
Zdokonažovacia príprava bola v prvej časti zameraná na splnenie cvičenia v hádzaní ručného granátu RG – 4 k čomu boli vykonané prípravné zamestnania s ciežom čo najlepšie pripravi príslušníkov úradu na splnenie podmienok cvičenia. Na podporných pracoviskách si PrV úradu precvičili základné techniky boja z blízka a postup pri boji v zastavanom priestore so zameraním sa na priblíženie a techniky vstupu do miestností. Po vykonaní prvej časti zamestnania pokračoval výcvik v strežbe z pištole (Pi vz.82) plnením cvičení v strežbe z rôznych streleckých pozícií a vzdialeností.


Zdokonažovacia príprava PrV vo VVP Turecký vrchZdokonažovacia príprava PrV vo VVP Turecký vrchZdokonažovacia príprava PrV vo VVP Turecký vrchZdokonažovacia príprava PrV vo VVP Turecký vrchZdokonažovacia príprava PrV vo VVP Turecký vrch

Autor: nrtm. Jaroslav Novomestský , Foto: rtm. Roland Juríček - Dátum: 21.05.2019
Čítanos: 3296
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share