Slávnostné zhromaždenie ÚLZ OS SR pri príležitosti výročí SNP a dňa ústavy SR


Slávnostné zhromaždenie ÚLZ OS SR pri príležitosti výročí SNP a dňa ústavy SR
Pri príležitosti významných výročí, Slovenského národného povstania a Dňa Ústavy Slovenskej republiky, sa dňa 31.8.2017 na Úrade logistického zabezpečenia v Trenčíne uskutočnilo slávnostné zhromaždenie jej príslušníkov.
Po zaznení tónov hymny Slovenskej republiky v úvode slávnostného zhromaždenia odzneli rozkazy prezidenta Slovenskej republiky k 73. výročiu Slovenského národného povstania a k 25. výročiu prijatia Ústavy Slovenskej republiky, v ktorých vyzval príslušníkov OS SR, aby si zodpovedne plnili úlohy pri obrane našej vlasti.
Príslušníkom ÚLZ OS SR sa prihovoril aj ich veliteľ plukovník Žarnovický. Vo svojom vystúpení podčiarkol význam jednej z najvýznamnejších udalostí v našich národných dejinách. Pri tejto príležitosti vyjadril úctu a obdiv všetkým statočným ľuďom, ktorí zahynuli počas bojov v rámci Slovenského národného povstania.

Slávnostné zhromaždenie ÚLZ OS SR pri príležitosti výročí SNP a dňa ústavy SRSlávnostné zhromaždenie ÚLZ OS SR pri príležitosti výročí SNP a dňa ústavy SRSlávnostné zhromaždenie ÚLZ OS SR pri príležitosti výročí SNP a dňa ústavy SRSlávnostné zhromaždenie ÚLZ OS SR pri príležitosti výročí SNP a dňa ústavy SR

Autor: mjr.Ing.Németh , Foto: mjr.Ing.Németh - Dátum: 31.08.2017
Čítanosť: 4250
Verzia pre tlač

Skočiť na menu